Simon – Vakkenvuller (tweede verhaalplaat)

Spontaan ontstaan in de studio van Omroep Houten in een gesprek met Lucas. Een plaat, die betrekking heeft op de actualiteit en te verbinden is aan de plaat van vorige week. Het programma  The B Side met Cultuur de la Crème op HoutenFM  is wekelijks via internet of via 107.3 FM (in en om Houten) tussen 19 en 21 uur te horen. Mijn verhaal en plaat kun je horen tussen 20.30 uur en 21 uur.

Vorige week had ik Alain Clarke voor je, deze week een track die hij heeft geschreven, ook Nederlandstalig en actueel als het gaat om de opening van winkels, openingstijden en bijbaantjes. Vandaag is de supermarkt in het Oude Dorp op het plein heropend. Nieuwe parkeerplaatsen en een grote winkel, waar we oude bekenden tegen komen. En dan de examens van leerlingen die na hun examens bijbaantjes zoeken, vakkenvullen is soms een optie.

Ik wil deze week graag Vakkenvuller laten horen van Simon. Een top 10 hit uit 2004, door velen waarschijnlijk allang vergeten.

Vakkenvuller was een parodie op het lied ****(Fuck) it (I don’t want you back) van de Amerikaanse zanger Eamon. Die in een relatie strijd verwikkeld was met zangeres Frankee. Haar muzikale antwoord heette “**** you right back”.

Mijn voorkeur heeft de versie van Simon.

Simon heet trouwens in het echte leven Hans Goes, hij is ambtenaar bij de provincie Noord Holland. En die achternaam heeft in Houten behoorlijk lang geklonken in de Houtense politiek. Met het vertrek van John Goes uit de raad is de achternaam Goes verdwenen uit de gemeenteraad.

Voor de uitzending, klik hier.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s